Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DELTA HMI PDI ACİL YARDIM
- barisertunc
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DELTA HMI PDI ACİL YARDIM
Merhabalar sx2 plc ile pid yapmak istiyorum ekte paylaştığım hmi sayfasındaki değerleri noktalı yapmak gerekirmi? Yokse böylede olabilir mi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: DELTA HMI PDI ACİL YARDIM
Merhaba,
DVP-SX2 serisi PLC de PID komutunun değişkenleri 16Bit tamsayılardan oluşmaktadır. 32Bit yada Floating veri yazamazsınız.
DVP-SX2 serisi PLC de PID komutunun değişkenleri 16Bit tamsayılardan oluşmaktadır. 32Bit yada Floating veri yazamazsınız.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- barisertunc
- İletişim:
Adamsın Başkan Sağol
Ben Klima Sistemi yapıcam pid ile sıcaklığa göre
ortalama değerleri varmıdır bu ayarların yoksa auto tuning plc de sağlıklı veri yaratırmı bana?
Ben Klima Sistemi yapıcam pid ile sıcaklığa göre
ortalama değerleri varmıdır bu ayarların yoksa auto tuning plc de sağlıklı veri yaratırmı bana?
- Turhan
- İletişim:
DVP-S serisi PLC'nin PID değişkeni olan S3+4 datasına 3 sayısını MOV edip PID komutunu aktif hale getirirseniz PLC auto-tuning yapacak ve tuning işlemi sonunda bu datanın değeri otomatik olarak 4'e dönecektir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey