Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DELTA HMI PDI ACİL YARDIM

Kullanıcı avatarı
barisertunc
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DELTA HMI PDI ACİL YARDIM

Mesaj gönderen barisertunc »

Merhabalar sx2 plc ile pid yapmak istiyorum ekte paylaştığım hmi sayfasındaki değerleri noktalı yapmak gerekirmi? Yokse böylede olabilir mi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DELTA HMI PDI ACİL YARDIM

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

DVP-SX2 serisi PLC de PID komutunun değişkenleri 16Bit tamsayılardan oluşmaktadır. 32Bit yada Floating veri yazamazsınız.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
barisertunc
İletişim:

Mesaj gönderen barisertunc »

Adamsın Başkan Sağol

Ben Klima Sistemi yapıcam pid ile sıcaklığa göre

ortalama değerleri varmıdır bu ayarların yoksa auto tuning plc de sağlıklı veri yaratırmı bana?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

DVP-S serisi PLC'nin PID değişkeni olan S3+4 datasına 3 sayısını MOV edip PID komutunu aktif hale getirirseniz PLC auto-tuning yapacak ve tuning işlemi sonunda bu datanın değeri otomatik olarak 4'e dönecektir.

DVP_PID.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön