merhaba Uğur BEY
S71200 CPU İLE DOP B07E411 İ HABERLEŞTİRDİM PROGRAMI YAZDIM
FAKAT ALARM OLUŞTURMADA SIKINTI YAŞADIM.
7 ADET ALARM YAZDIM MW20 DEN HABERLEŞTİRDİM SADECE 4-5-6-7 ALARMLARINI GÖSTERİYOR 1-2-3 ALARMLARINI SAĞLAYAMADIM.BUNUNLA İLGİLİ BİR BELGE VAR MI
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
S71200 İLE DOP PANELDE ALARM OLUŞTURMA
- cengizhan güzel
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: S71200 İLE DOP PANELDE ALARM OLUŞTURMA
Merhaba,
DOP-B serisi HMI'de Ethernet Offline simulasyon desteklenmediği için Testlerimi DOP-100'de gerekleştirdim ve MW20 alarm okuma adresi olmak şartı ile MW20'ye sayı değeri gir elementi ile binary olarak sayı girdiğimde alarm durumlarının aktif olduğunu görebiliyorum. Aynı testi DOP-B için gerçekleştirebilirmisiniz?
DOP-B serisi HMI'de Ethernet Offline simulasyon desteklenmediği için Testlerimi DOP-100'de gerekleştirdim ve MW20 alarm okuma adresi olmak şartı ile MW20'ye sayı değeri gir elementi ile binary olarak sayı girdiğimde alarm durumlarının aktif olduğunu görebiliyorum. Aynı testi DOP-B için gerçekleştirebilirmisiniz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- erdalcolak
- İletişim:
Merhaba,
Ekranda göstermem gereken 60 adet alarm var. Ancak alarm adresine(md100) dword girsem bile 32 adetini yazabiliyorum.
Kalanını nasıl gösterebilirim?
Ekranda göstermem gereken 60 adet alarm var. Ancak alarm adresine(md100) dword girsem bile 32 adetini yazabiliyorum.
Kalanını nasıl gösterebilirim?
- Turhan
- İletişim:
Okuma adresini takip eden ardışık data adresleride alarm biti olarak kullanır.Toplam 64 satır alarm açıklamanız var ise HMI MD100, MD101 datalarını beraber kullanacaktır.
DELTA Electronics Turkey