Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

S71200 İLE DOP PANELDE ALARM OLUŞTURMA

Kullanıcı avatarı
cengizhan güzel
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

S71200 İLE DOP PANELDE ALARM OLUŞTURMA

Mesaj gönderen cengizhan güzel »

merhaba Uğur BEY

S71200 CPU İLE DOP B07E411 İ HABERLEŞTİRDİM PROGRAMI YAZDIM
FAKAT ALARM OLUŞTURMADA SIKINTI YAŞADIM.
7 ADET ALARM YAZDIM MW20 DEN HABERLEŞTİRDİM SADECE 4-5-6-7 ALARMLARINI GÖSTERİYOR 1-2-3 ALARMLARINI SAĞLAYAMADIM.BUNUNLA İLGİLİ BİR BELGE VAR MI
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: S71200 İLE DOP PANELDE ALARM OLUŞTURMA

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

DOP-B serisi HMI'de Ethernet Offline simulasyon desteklenmediği için Testlerimi DOP-100'de gerekleştirdim ve MW20 alarm okuma adresi olmak şartı ile MW20'ye sayı değeri gir elementi ile binary olarak sayı girdiğimde alarm durumlarının aktif olduğunu görebiliyorum. Aynı testi DOP-B için gerçekleştirebilirmisiniz?

Alarm_1.png
Alarm_2.png
Alarm_3.png
Alarm_4.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
erdalcolak
İletişim:

Mesaj gönderen erdalcolak »

Merhaba,

Ekranda göstermem gereken 60 adet alarm var. Ancak alarm adresine(md100) dword girsem bile 32 adetini yazabiliyorum.
Kalanını nasıl gösterebilirim?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Okuma adresini takip eden ardışık data adresleride alarm biti olarak kullanır.Toplam 64 satır alarm açıklamanız var ise HMI MD100, MD101 datalarını beraber kullanacaktır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön