Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

csv kayıt problemi

Kullanıcı avatarı
cosbey
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

csv kayıt problemi

Mesaj gönderen cosbey »

Data kayıt özelliğini kullanarak USB belleğe csv formatında bilgi kaydedebiliyorum. Fakat Harici Bellek Kaldır butonuna basılmazsa bu datalar usb içine kaydolmuyor. Benim uygulamamda tartım yaptıkça sonuçların kendi kendine kaydolmasını istiyorum ama elektrik kesilirse ce enerji yeniden geldiğinde hiç bir data kalmıyor. Sadece harici bellek kaldır a basılınca usb nin hafızasına kaydoluyor.
Bunun her tetiklemede direk usb ye kaydedebilme özelliği varmı ? tabloda gördüğüm değerler enerji tekrar gelince yok oluyor. yardımınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: csv kayıt problemi

Mesaj gönderen Turhan »

DOPSoft --> Seçenekler --> Yapılandırma --> Kontrol Bloğu kısmında 'Genel Kontrol' olarak belirleyeceğiniz kontrol wordün 5. Bitini belirli periyodlar halinde tetiklerseniz .csv dosyanız bu periyodlar halinde kalıcı olarak USB belleğe kayıt olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön