Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta link haberlesme
- Eleltrosis
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Delta link haberlesme
Kolay gelsin delta ss2 plc ile 9 adet delta surucuye rs 485 link habesme yoluyla frekans yazabiliyorum ekstra olarak cikis akimi okumam gerekiyor. Yardimci olurmusunuz?
- Turhan
- İletişim:
Re: Delta link haberlesme
Merhaba,
DVP Serisi PLC Link Haberleşme dökümanında anlatıldığı gibi her istasyona ait özel dataları kullanarak okuma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Doküman içerisinde okuma işlemi ile ilgili kısmı referans alabilirsiniz.
DVP Serisi PLC Link Haberleşme dökümanında anlatıldığı gibi her istasyona ait özel dataları kullanarak okuma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Doküman içerisinde okuma işlemi ile ilgili kısmı referans alabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Eleltrosis
- İletişim:
Verdiginiz dökümana uyarak bi uygulama olusturdum frekans yazma cikis akimi ve cikis frekansi okuma fakat dogru olup olmadigindan emin degilim vaktiniz varsa kontrol edebilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
D1355 datası 1 numaralı istasyon için okunmaya başlanacak data adresidir, D1434 datası okunmaya başlanacak data adresinden itibaren sıralı okunacak data sayısıdır, D1480~D1495 aralığı ise 1 numaralı istasyondan okunan verilerin kaydedildiği datalardır.
Komutlar ile ilgili yanlış bir komut göremedim. Ancak D1355 datasını 2 kere kullanmışsınız. 16#2103 ve 16#2104, bu adreslerden 1 numaralı istasyon için okuma başlangıc adresi hangisi ise yanlızca o veriyi D1355 e MOV edin.
Komutlar ile ilgili yanlış bir komut göremedim. Ancak D1355 datasını 2 kere kullanmışsınız. 16#2103 ve 16#2104, bu adreslerden 1 numaralı istasyon için okuma başlangıc adresi hangisi ise yanlızca o veriyi D1355 e MOV edin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- Eleltrosis
- İletişim:
Yani baslangic olarak h2102 mov edip 1481 den cikic frekansi 1482 den ise cikis akimi okumak vs. gbi mi dogru mu anladim turhan bey
- Turhan
- İletişim:
Evet, doğrudur. Örneği 1. istasyona göre belirttim benzer şekilde diğer istasyonların davranışları da aynı olacaktır.
DELTA Electronics Turkey
- Eleltrosis
- İletişim:
Tesekkurler