Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Plc inv link haberleme
- Ciseotomasyon
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Plc inv link haberleme
Plc ile inv link haberleşmede 485 haberleşme kesik kesik oluşuyor sürücü ce11 alarm verip kayboluyor tekrar geliyor kablo sağlam parametreleride kontrol ettim
Automation
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Re: Plc inv link haberleme
Plc haberleşme ledi çok seri yanmıyor haberleşme zamanıyla ilgili olabilirmi
Automation
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Frekansı linkten yazıyorum plc tarafından inv hemen almıyor haberleşme kablosunu çıkarıp takınca alıyor
Automation
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Hmı ile inv test ettim haberleşmede sıkıntı yok inv plc linkte ara ara ce11 hatası veeiyor plc 485 portunuda test ettim linkte bir yerde hata yapıyorum galiba
Automation
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
İnverteri varsayılan farika ayarlarına resetleyip yanlızca haberleşme ile ilgili olan parametreleri girip çalışmayı yeniden deneyiniz.
İnverteri varsayılan farika ayarlarına resetleyip yanlızca haberleşme ile ilgili olan parametreleri girip çalışmayı yeniden deneyiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Ciseotomasyon
- İletişim:
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Hmı inv kendi arasında haberleşiyor plc inv yaptığım zaman bu hataya düşüyor
Automation
- Turhan
- İletişim:
PLC programın içerisinde Programın en başında M1002 kontağı üzerinden D1038 datasına 10 sayısını MOV edip çalışmayı tekrar deneyiniz.
DELTA Electronics Turkey
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Denedim turhan bey ara ara alıyor frekansı bazen almıyor ce 11 veriyor anlamadım gitti valla devam ediyor hataya
Automation
- Ciseotomasyon
- İletişim: