Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DELTA PANEL KALICI DATA

Kullanıcı avatarı
eneskuroglu
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DELTA PANEL KALICI DATA

Mesaj gönderen eneskuroglu »

Herkese merhabalar Delta panel üzerinde plc den belirli saatlerde kalıcı registerlerden bilgi alıyorum. bu bilgileri delta panelde geçmiş data tablosunda gösteriyorum fakat enerji kesildiginde data tablosu sıfırlanıyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DELTA PANEL KALICI DATA

Mesaj gönderen Turhan »

DOPSoft programında kontrol bloğunda 'Harici Bellek Yazma Önbelleği Boyutu' kısmını En küçük birim olan 512Byte olarak seçin.

Kontrol bloğunda ise 'Genel Kontrol' olarak belirleyceğiniz kontrol wordünün 5.Bitini belirli periyodlar halinde tetikleyerek Geçmiş data tablosnuzu bu periyodlar halinde kalıcı olarak kaydedebilirsiniz.

harici_bellek_onbelleği_1.jpg
harici_bellek_onbelleği_2.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
eneskuroglu
İletişim:

Mesaj gönderen eneskuroglu »

teşekkür ederim turhan bey sorunu sayenizde hallettim sonra bir şey daha var ben bu data tablosundaki verileri nasıl sıfırlayabilirim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Aynı kontrol bloğu içerisinde 'Data Kayıt Buffer Silme' word alanının Bitlerini kullanabilirsiniz. Bu bit adres her yükselen set kontağında tabloyu silecektir.

data_tablosu.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön