Merhaba DTC 1000 den aldığım %0-%100 seviye bilgisini panele eklediğim bar göstergesinde izleyemiyorum.Sadece sayı göster ikonunda izleyebiliyorum.
{Link1}2@TEMP_CTRL-1000 linkini okuma adresine girdim.Ayrıca arkaplan makroda PLC içerisine taşıyarak ta denedim.Olmadı.Teşekkürler.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DTC 1000 ile DOP ta bar çalıştırma.
- etoykan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DTC 1000 ile DOP ta bar çalıştırma.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: DTC 1000 ile DOP ta bar çalıştırma.
H1000 Adresi DTC'nin Mevcut okunan sensör değeridir. Sayısal değer göster elementinde okuduğunuz aktif değer nedir ?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- etoykan
- İletişim:
Re: DTC 1000 ile DOP ta bar çalıştırma.
DTC 1000 ayarlarında 4-20 mA girişi 0-100 range için ayarladım.Bu sebeple sayı göster elementi sıkıntısız çalışıyor.
Fakat sayı göster elementinde çalışan adres, seviye göstergesi olarak kullanacağım bar elementinde çalışmıyor.
Fakat sayı göster elementinde çalışan adres, seviye göstergesi olarak kullanacağım bar elementinde çalışmıyor.
En son etoykan tarafından 25 Eyl 2019, 15:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.