Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DOP-B08s515 No response hatası

Kullanıcı avatarı
lesedr
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DOP-B08s515 No response hatası

Mesaj gönderen lesedr »

Merhaba daha panele yükleme yapmak istediğim zaman bir süre sonra no response from hmi hatasını veriyor Forumda sistem ayarlarında Misc içinde usb commade 2 yapın demişsiniz bu panelde bu alt menüye ulaşamadım ya da izlemem gereken farklı bir yol var mı?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DOP-B08s515 No response hatası

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Eğer HMI sistem menüsünde bu seçimi göremiyorsanız;

1. Windows XP yüklü bir PC üzerinden 1 defalığına güncel DOPSoft ile yazılım güncellemesi yapmalısınız. Güncelleme sonrasında USBCommode seçeneği seçilebilir olacak ve bundan sonraki up/download işlemleriniz için Windows10 sürümünü kullanabiliyor olacaksınız.

2. HMI RS232 bağlantı portu üzerinden yine güncel DOPSoft ile bir defalığına yazılım güncellemesi yapmalısınız. Güncelleme sonrasında yine USBCommode seçeneği seçilebilir olacak ve bundan sonraki up/download işlemleriniz için Windows10 sürümünü kullanabileceksiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
lesedr
İletişim:

Mesaj gönderen lesedr »

Dediğinizi yaptım evet usbcommode seçeneği geldi Bu seceneği2 yaptım Yükleme yap dediğim zaman direkt ''usb port açma hatası'' verdi.
Aynı zamanda bu panelin com 2 soketinden 1 ve 6 nolu pinleri plc 28 sv nin rs485 uçlarına bağladım ''com2 Station 4 communication error 3hatası veriyor''
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Eğer USB Printer kablosu ile program yüklemeye çalışıyorsanız öncelikle DOPSoft-->Seçenekler-->Çalışma Ortamı sekmesinde program yükleme yeriniz USB seçili olmalı. Yükleme sorununuz devam eder ise farklı bir USB kablosu ve farklı USB bağlantı noktası ile yükleme yapmayı deneyin. Sorun hala devam eder ise Çalışma Ortamı penceresinde USB Driverinizi yeniden kurup program yüklemeyi deneyiniz.

çalışma_ortamı.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön