Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

operator isim listesi

Kullanıcı avatarı
fortebrazze
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

operator isim listesi

Mesaj gönderen fortebrazze »

merhaba dop 107ev operator panelinde gelişmiş reçete kullanıyorum bunda sıkıntı yok ben birde operator isim listesi oluşturmak istiyorum form daki örnek uygulama işime bir nebze yarıyor aslında ama benip operator isimlerini istediğim zaman değiştirmem lazım yani operator işten çıkarsa onun yerine gelen kişinin ismini yazmam lazım bunu ekrandan nasıl yapabilirim acaba reçete ile operatorun ilişkisi olmaması gerekiyor yanı reçete olursa bile bağımsız olması gerekiyor 2. bir reçete denedim ama başarılı olamadım yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
apomavi
İletişim:

Re: operator isim listesi

Mesaj gönderen apomavi »

bende boyle bır sorun yasıyorum. istediğim operator panelınde operator kendı ısmını secıp ısleme baslasın ama oldukı operator ısten cıktı. onun ısmını degıstırmek ıstıyorum panel uzerınden ısım degısıklıgı nasıl yapabılırım?
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

DOP100 HMI içerisinde LUA script desteği mevcuttur ve bu işlemleri LUA ile yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde bununla alakalı örnek hazırlayıp eklemeye çalışacağım. Yine bu başlığı takip edersiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
apomavi
İletişim:

Mesaj gönderen apomavi »

cevabınız için teşekkürler. örneğinizi takip ediyor olacağım. Ayrıca bu ornegi dop-b03s211 yanı dop-b serisi hmı ler ile yapamaz mıyız?
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

Malesef operatör ismi o modellerde yoktur. Var olanlar için DOP100 de LUA ile mümkündür.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
apomavi
İletişim:

Mesaj gönderen apomavi »

Farklı bır sekılde sorunumu cozdum buradan da paylasmak ıstedım. operator ısımlerını dınamık olarak degıstırebılıyor ve kalıcı datalarda kaydedebılıyoruz ve bunları da grıdbox uzerınden secıp hangı operatorun secılı oldugunu plc d100 datasına yazdırıyorum.
OperatorSecme.dps
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

“HMI Forum” sayfasına dön