Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Reçete Data

Kullanıcı avatarı
bektasyandiates
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Reçete Data

Mesaj gönderen bektasyandiates »

Merhaba,
Resimdeki şekilde reçete oluşturdum. Toplamda 22 adet farklı reçete data sı kullanıyorum. ( RCP9 = HIZ , RCP15=ÇAP .. gibi ). Bazı reçete datalarında sorun yaşıyorum.
Örneğin; 1 nolu reçetede, datalara değerlerini giriyorum, 2 nolu reçeteye geçince bazı reçete dataları sıfırlanmıyor, önceki değerlerle birlikte geliyor. Yani 22 farklı reçete datası kullanabilirmiyim?
Kullanabiliyorsam hangi reçete datalarını kullanabilirim?(RCP26, RCP9, RCP30, RCP42.. vs gibi ). Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Reçete Data

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Projenizi HMI'a yüklerken Araçlar mensündeki 'Sayfa Yükle' seçeneğini kullanırsanız Reçete Fonksiyonunuz dışındaki verileri yüklemiş olursunuz. Öncelikle Projenizi Araçlar menüsündeki 'Tüm Verileri Yükle' Seçeneği ile yüklediğinize emin olunuz.

Bunun dışındaki tüm karşılaştığınız sorunlar için HMI Reçete Fonksiyonlarını inceleyin. Boş bir test programı üzerinden çalışma yaparsanız hatanızı mutlaka fark edeceksiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
bektasyandiates
İletişim:

Mesaj gönderen bektasyandiates »

Hocam
Off-Line Simülasyonda deniyorumi orada bu sorunu yaşıyorum. Sayfa yükle yada tüm verileri yükle ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
Sorun yaşadığım reçete datalarının adresini değiştirdiğimde düzenlerin olduğunu görüyorum. Fakat bu projede cok fazla datada bu sorunu yaşadım.
Bu reçetede RCP 48, RCP50, RCP52 gibi dataları kullanmamda sakınca varmıdır mesela hocam. Bu dataları sonradan ekledim mesela o yüzden soruyorum.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Reçete uzunluk değeriniz kadar RCPx datasını kullanabilirsiniz. Sorun hala güncel ise test ettiğiniz programı mesaja ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön