Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
dop-100 trend grafik
- mehmetbeydili
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
dop-100 trend grafik
herkese iyi çalışmalar dop soft programında trend grafiği kullanarak -32000 ile 32000 arsında bir grafik yapmak istiyorum.önce bunun testini de offline olarak yapmak istiyorum.geçmiş trend grafiğin den yapıyorum ama kaydırma çubuğunu yok edemiyorum kaydırma çubuğu olmadan nasıl yapa bilirim yani örnekleme sütunundaki geçmiş trend grafiğin den değilde eğri sütünun daki trend grafiği kullanarak bir eğri çizmek istiyorum.kısacası kaydırma çubuğunu istemiyorum anlık göstersin yeter.iyi çalışmalar
- mehmetbeydili
- İletişim:
Re: dop-100 trend grafik
ayrıca bir sorum daha olacak panel olmadan plc ile ethernet üzerinden online simülasyon yapıla bilirmi
- Coşkun
- İletişim:
Merhaba,
Eğri çizme işlemi için ekteki örneğini inceleyebilirsiniz.
Örnekte eğrisini çizmek istediğiniz datanın, belirli bir periyotta sırasıyla, 5 farklı örneğini alarak sıralı datalara yazarsanız. Eğri grafiğinde, datanın periyodik hareketini örnekleme zamanınızla doğru orantılı olarak izleyebilirsiniz.
Ayrıca bildiğim kadarıyla şu an için ethernet üzerinden online simülasyon özelliği bulunmamaktadır.
İyi çalışmalar dilerim.
Eğri çizme işlemi için ekteki örneğini inceleyebilirsiniz.
Örnekte eğrisini çizmek istediğiniz datanın, belirli bir periyotta sırasıyla, 5 farklı örneğini alarak sıralı datalara yazarsanız. Eğri grafiğinde, datanın periyodik hareketini örnekleme zamanınızla doğru orantılı olarak izleyebilirsiniz.
Ayrıca bildiğim kadarıyla şu an için ethernet üzerinden online simülasyon özelliği bulunmamaktadır.
İyi çalışmalar dilerim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Coşkun Özdemir - Senior Field Application Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mehmetbeydili
- İletişim:
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Coşkun bey ama istediğim gibi olmadı geçmiş grafiği kullanacağım.