Merhabalar,
Bende Delta DOP -B07S410 ekran var fakat bunu arduino ile nasıl haberleştiririm bulamadım. RS485 ile denedim fakat olmadı. Bunun hakkında eğitim,döküman veya yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba ?
Teşekkürler.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta DOP -B07S410 hmi ile arduino haberleşmesi
- skc123
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Delta DOP -B07S410 hmi ile arduino haberleşmesi
HMI Standart ASCII/RTU formatında modbus haberleşmeyi desteklemektedir. Haberleşme ayarları sekmedinden port ile ilgili standart modbus konfigürasyon ayarlarına erişebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- skc123
- İletişim:
Merhabalar,
Bende şuan yazılımı hazırlanmış kullanılan bir delta hmi var. Ben sadece kendi arduino kodum ile bağlantı kurmaya çalıştığım da hata alıyorum.
Önerebileceğiniz bir kaynak var mı ?
Bende şuan yazılımı hazırlanmış kullanılan bir delta hmi var. Ben sadece kendi arduino kodum ile bağlantı kurmaya çalıştığım da hata alıyorum.
Önerebileceğiniz bir kaynak var mı ?
- Turhan
- İletişim:
Arduino için herhangi bir kaynağımız bulunmuyor.
DELTA Electronics Turkey