Arkadaşlar bana kim yardımcı olabilir..
14SS2 ile stepmotor kontrol yapmak istiyorum ekranda tüm data,merker ve giriş/çıkışlar belli
Sistem iki aşama olup şimdilik 1. Aşama gerekli diğer kısımları daha sonra yapacağım
X21 butonuna start verilince X ve Y butonları ile motorları herhangi bir yöne götürmek istiyorum istenen pozisyonda durdurup “REF-SET” butonuna basıp poz. Set edilecek ve display ler sıfırlanacak
X22-X23-X24 ve X25 limit sw. Onları kendim programa koyarım
Birde gidilen yönleri D520 ve D524 ile display de görmek istiyorum.
Teşekkürler
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Stepmotor kontrol
- re03
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Stepmotor kontrol
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: Stepmotor kontrol
Merhaba,
Bu konu ile ilgili örnek program bulmanız yada makina programını oluşturmamız mümkün değil. Programı yazarken yaşadığınız sorunlara dair yardımcı olabiliriz. DVP Serisi PLC Pals Komutları dökümanını inceleyebilirsiniz.
Bu konu ile ilgili örnek program bulmanız yada makina programını oluşturmamız mümkün değil. Programı yazarken yaşadığınız sorunlara dair yardımcı olabiliriz. DVP Serisi PLC Pals Komutları dökümanını inceleyebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- re03
- İletişim:
Re: Stepmotor kontrol
Teşekkürler biraz uğraşıp yapmaya çalışayım