Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP PLCYE PROGRAM YÜKLEME
- MEHMET34
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP PLCYE PROGRAM YÜKLEME
Elimde dvp 12SE plc mevcut ben ethernet üzerinden program yüklemek ve çekmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
- Filkar
- İletişim:
Re: DVP PLCYE PROGRAM YÜKLEME
Hocam
Seçenekler>Haberleşme Ayarı>Tip(En Üstte) kısmından ethernet seçip denermisin
Ben hiç ethernet kullanmadım ama buradan olur galiba
Seçenekler>Haberleşme Ayarı>Tip(En Üstte) kısmından ethernet seçip denermisin
Ben hiç ethernet kullanmadım ama buradan olur galiba
En son Filkar tarafından 17 May 2018, 09:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Turhan
- İletişim:
Re: DVP PLCYE PROGRAM YÜKLEME
DVP-SE serisi PLC'nin varsayılan IP adresi 192.168.1.5 dir bilgisayarınıza buna uygun sabit IP tanımlaması yapıp WplSoft - -> Haberleşme ayarı penceresinden yükleme yerini ethernet seçmelisiniz. Daha sonra M Ethernet Modülü Otomatik Bul simgesine tıklayarak modülü bulabilirsiniz. bulunan modül ok ile gösterilen yerde IP adresi ile birlikte görülecektir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.