Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

açılır pencereye ekran üzerinden karakter girme

Kullanıcı avatarı
tpm
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

açılır pencereye ekran üzerinden karakter girme

Mesaj gönderen tpm »

Merhabalar,
Dop107ev model ile bir uygulama yapmak istiyorum birkaç sorum olacak.
1.Dop107EV ile eprint yapabiliyormuyum.
2.Bir üretim hattı düşünün buradaki bazı verileri her ürün başına raporlamak istiyorum. operatör adı,ürün seri no vb. gibi bir tablo doldurulup kayıt yapılacak yada yazıcıya gönderilecek
operatör isimleri ekrandan önceden girilecek 5 adet ad soyad gibi
Daha sonra Raporlama ekranından operatör ismi açılır pencereden listelenip içinden seçilerek çağırılacak.
Bu yapılabilir mi.Bir örnek varsa paylaşırmısınız.
3.Raporlama tablosunu çıktı almak için ekran görüntü dışında print yöntemi varmıdır.
4.Rapor çıktısını her seferinde ürünün seri numarası dosya ismi olacak şekilde kayıt dosyasına atabilrimiyim
Teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: açılır pencereye ekran üzerinden karakter girme

Mesaj gönderen Uğur »

1-) ePrint desteği ile ağ içerisindeki bir PC de bağlı olan yazıcıdan eprint yazılımı desteği ile HMI üzerinden çıktı aldırabilirsiniz.
2-) Listbox elementi dinamik değildir yani ön tanımlı yazıları listeler bir adresten çekmez.
3-) Oluşturacağınız raporlama sayfasını resim yada yazıcıdan çıktı olarak alabilirsiniz. Burada sayfayı tamamıyla alır raporlama sizin tarafınızdan oluşturulmalıdır.
4-) Yazıcı çıktı için bir isim oluşumu söz konusu değildir.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal

“HMI Forum” sayfasına dön