Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
HMI PROGRAM YÜKLEME HATASI
- bulents
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
HMI PROGRAM YÜKLEME HATASI
MERHABA BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ? NO RESPONSE FROM HMI
- İslam
- İletişim:
Re: HMI PROGRAM YÜKLEME HATASI
Merhaba,
Elinizde ki HMI model kodunu paylaşabilirmisiniz?
Elinizde ki HMI model kodunu paylaşabilirmisiniz?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Hakan_
- İletişim:
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum.elimdeki hmı B07S411 modeli,printer kablosu ile bağlantı yapıyorum pc ekranı görüyor ve'seçenekler'deki çalışma ortamını USB seçmeme rağmen hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim
- İslam
- İletişim:
Merhaba,
Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi WİN10 ise aşağıdaki resimde görüleceği gibi Sistem Menüsü-->MISC-->USBCOMMMODE=2(CDC) olarak ayarlayıp daha sonrası program atıp/çekebilirsiniz.
Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi WİN10 ise aşağıdaki resimde görüleceği gibi Sistem Menüsü-->MISC-->USBCOMMMODE=2(CDC) olarak ayarlayıp daha sonrası program atıp/çekebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- emrah1452
- İletişim:
merhabalar
benimde aynı sorunum var sistem menusune girmek için sol üst köşeye basılı tutmak gerekiyor diye açıklama var fakat tam sol üst köşeye tanımlı fonksiyon butonu tanımlı programda. üst köşeye basılı tuttuğum zaman butona bastığımı sanıyor panel. sistem menusüne girmek için başka bir yöntem mevcut mudur
iyi çalışmalar
benimde aynı sorunum var sistem menusune girmek için sol üst köşeye basılı tutmak gerekiyor diye açıklama var fakat tam sol üst köşeye tanımlı fonksiyon butonu tanımlı programda. üst köşeye basılı tuttuğum zaman butona bastığımı sanıyor panel. sistem menusüne girmek için başka bir yöntem mevcut mudur
iyi çalışmalar
- İslam
- İletişim:
Elinizde ki HMI modeli nedir?