Merhaba
Dop b07s411 kullanıyordum genelde fakat bu modellerin satıcı firma ellerinde olmadığını belirtti muadil olarak Dop107bv olduğunu söyledi
Henüz bu cihazı almadım fakat bi kaç soru sormam lazım yardımcı olursanız memnun olurum
Dopsoft 4.0 yüklememiz gerekli galiba program yüklemek için
önceki versiyonda yaptığımız tasarımları yeni programda açabilirmiyim. ? Dop7s411 e yüklediğim programı Dop107bv ye aynen yükleyebilirmiyim
HMI ekrarnın arkasında sadece com 1 port var. RS 485 haberleşmesi yapacağım
7s411 de com ucunun D+ ve D - ucu 1 ve 6 • uçlardı Dop107bv hmi de de aynı mıdır birde com ucu var
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dop107bv
- povulon
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Dop107bv
Merhaba,
DOPB07S411'de yazılı olan projenizi DOPSoft v4.00 ile açabilir ve projenizi DOP107BV ekran modeline sorunsuz konvert edebilirsiniz. Fiziksel tüm bağlantılarda birebir aynı olduğundan herhangi bir ilave işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır.
.
DOPB07S411'de yazılı olan projenizi DOPSoft v4.00 ile açabilir ve projenizi DOP107BV ekran modeline sorunsuz konvert edebilirsiniz. Fiziksel tüm bağlantılarda birebir aynı olduğundan herhangi bir ilave işlem yapmanıza gerek kalmamaktadır.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- povulon
- İletişim:
Merhaba
Tabloda mode 1 , mode 2 yazıyor
nedir bunlar anlayamadım
ben genelde RS 485 uçları olarak D+ 1 . uç D- 6. ucu kullanıyorum .
yine bu şekilde kullanmam için bi ayarmı yapmam gerekiyor. ??
mode 2yemi almam lazım. Öyleyse nasıl modlar arası geçiş yapıyoruz
Teşekkürler
Tabloda mode 1 , mode 2 yazıyor
nedir bunlar anlayamadım
ben genelde RS 485 uçları olarak D+ 1 . uç D- 6. ucu kullanıyorum .
yine bu şekilde kullanmam için bi ayarmı yapmam gerekiyor. ??
mode 2yemi almam lazım. Öyleyse nasıl modlar arası geçiş yapıyoruz
Teşekkürler
- bahtiyar çekiç
- İletişim:
s411 in karşılığı 107 cv
s410 un karşılığı 107 bv
s410 un karşılığı 107 bv
- bahtiyar çekiç
- İletişim:
proğramı otomatik çeviriyor dop 100 hmı proğramını indirin drek proğramı kendisi çeviriyor size
- Turhan
- İletişim:
COM-1 portunu RS485 arabirimi için kullanmak isterseniz yine 1.Pin DATA+ ve 6.Pin Data- olacaktır.
DELTA Electronics Turkey