Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DRİVER İLE 1-0-2 ANAHTAR KULLANIMI
- yagizhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DRİVER İLE 1-0-2 ANAHTAR KULLANIMI
Merhaba iyi günler;
Tek bir sürücü ile bir motoru 1-0-2 anahtar kullanarak
1: ileri yön
0: boşta
2: geri yön
şeklinde çalışcak şekilde bağlamak istiyorum ve harici bir pot ile frekans ayarlamak istiyorum.
Acaba hangi model sürücü seçmeliyim ve bağlantıyı nasıl yapmam gerekiyor.
Teşekkür ederim iyi günler cümleten.
Tek bir sürücü ile bir motoru 1-0-2 anahtar kullanarak
1: ileri yön
0: boşta
2: geri yön
şeklinde çalışcak şekilde bağlamak istiyorum ve harici bir pot ile frekans ayarlamak istiyorum.
Acaba hangi model sürücü seçmeliyim ve bağlantıyı nasıl yapmam gerekiyor.
Teşekkür ederim iyi günler cümleten.
- Turhan
- İletişim:
Re: DRİVER İLE 1-0-2 ANAHTAR KULLANIMI
Merhaba,
Sürücü seçiminizde anahtarlama tipinden ziyade uygulamayı belirtmeniz gerekemektedir.
Yinede örnek olması bakımından genel amaçlı kullanabileceğiniz VFD-E serisi sürücünün anahtar bağlantı şemalarını paylaşıyorum.
.
Sürücü seçiminizde anahtarlama tipinden ziyade uygulamayı belirtmeniz gerekemektedir.
Yinede örnek olması bakımından genel amaçlı kullanabileceğiniz VFD-E serisi sürücünün anahtar bağlantı şemalarını paylaşıyorum.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- yagizhan
- İletişim:
Yani burda herhangi bir ayrı 24v güç kaynağına ihtiyacım yokmu. Birde ortak uç olarak Pot ile beraber kullanırken nasıl alıcam.Turhan yazdı: 12 Nis 2021, 17:35 Merhaba,
.
Parametre olarak ayarlamam gerek bir şey var mı ileri geri terminaller için.
- Turhan
- İletişim:
Tüm sürücü modellrimizde harici beslemeye ihtiyaç duymadan çalışma durumunu ve sürücü çıkış frkenas kontrolünü dahili besleme aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Delta AC Motor sürücüsü temin ettiğinizde uygulamanız gereken fiziksel bağlantılarda yardımcı olabiliriz.
DELTA Electronics Turkey
- yagizhan
- İletişim:
Peki terminal uçlarından alarm inputu , röle uçlarından alarm reset şeklinde kullanmak istediğimizde bağlantı ve parametre ayarları gerekmektemidir?
PLC ve VFD EL sürücü aldık.
- yagizhan
- İletişim:
Peki terminal uçlarından alarm inputu , röle uçlarından alarm reset şeklinde kullanmak istediğimizde bağlantı ve parametre ayarları gerekmektemidir?Turhan yazdı: 14 Nis 2021, 13:34 Tüm sürücü modellrimizde harici beslemeye ihtiyaç duymadan çalışma durumunu ve sürücü çıkış frkenas kontrolünü dahili besleme aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Delta AC Motor sürücüsü temin ettiğinizde uygulamanız gereken fiziksel bağlantılarda yardımcı olabiliriz.
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Sürücü üzerinden RC com RA NO kontak ucu olup bunu alarm olarak PLC ye dönebilir yine MI3 girişini MI1 ve MI2 de olduğu gibi - sinyal ile alarm reset yaptırma için kullanabilirsiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal