Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Dop-W127B Sistem Menüsü

Kullanıcı avatarı
kuka92
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Dop-W127B Sistem Menüsü

Mesaj gönderen kuka92 »

Merhaba,

Dop-W127B ekranının sistem menüsüne giriş nasıl yapabilirm ?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Dop-W127B Sistem Menüsü

Mesaj gönderen Turhan »

Dop-W serisi ekranlarda HMI'nin dokunmatik kısmının sol üst köşesine yaklaşık 3 saniye kadar basılı tutun. HMI Buzzerindan sinyal sesi geldikten hemen sonra aynı noktaya tekrar dokunun. Ekrana sistem menüsüne girilisinmi ? şeklinde bir uyarı penceresi gelecek. Bu pencerede 'YES' seçeneği ile HMI sistem menüsüne girebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
kuka92
İletişim:

Mesaj gönderen kuka92 »

Turhan Bey,

DCI Softta ve WPL Softta plc ethernet adresini görebilmeme rağmen hata alıyorum. PLC'ye neden bağlantı kuramıyorum ? Aynı zamanda ekranıda bulamıyorum.
20180709_153244.jpg
3.PNG
2.PNG
1.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
kuka92
İletişim:

Mesaj gönderen kuka92 »

Diğer resim dosylarınıda ekledim
Yeni klasör.rar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Bilgisayarınızın ethernet ayarları otomatik IP olarak tanımlanmış ise cihazı görebilir Ancak bağlantı kuramazsınız. Bunun için PC'nize ethernet modülüne uygun bir sabit IP tanımlamanız gerekmektedir.

ethernet_.png
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön