Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

laptoptan Dop-b07 hmi'e veri yükleme sorunu

Kullanıcı avatarı
erko38
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

laptoptan Dop-b07 hmi'e veri yükleme sorunu

Mesaj gönderen erko38 »

Merhaba ,laptopta yazmış olduğum verileri hmi'e gönderdiğimde usb disconnect hatası veriyor.aynı verileri masa üstü bilgisayarımdan sorunsuz şekilde ekrana gönderebiliyorum.sorunu nasıl çözebilirim.teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: laptoptan Dop-b07 hmi'e veri yükleme sorunu

Mesaj gönderen Turhan »

Kullanmış olduğunuz Windows işletim sistemi ve HMI tam model kodu nedir? Bu bilgilere göre HMI sistem menüsüne girerek USB Commode ayarını değiştirmemiz gerekebilir.

System_Menu.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
erko38
İletişim:

Mesaj gönderen erko38 »

Hmi:dop-b07s411,işletim sistemi:windows 10 home single language,dopsoft 2.00.05
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Ekran görüntüsünde gösterilen USB commode seçeneğini 2 (CDC) olarak seçip yeniden yükleme yapabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
erko38
İletişim:

Mesaj gönderen erko38 »

Hmi'ın arkasındaki sistem tuşuna 3 saniye bastıktan sonra açılan pencerede system setting içerisindeki misk. Penceresinden usbcommMod'u 2 yaptım ve veri transferi gerçekleşti.yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
erko38
İletişim:

Mesaj gönderen erko38 »

Bir yükleme yaptıktan sonra sistemdeki ayarladığımız usb commMode tekrar fabrika ayarlarına dönüyor.her seferinde ayar yapmak gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

DopSoft projenizde USB yükleme seçeneğini CDC olarak ayarladıktan sonra projenizi yüklerseniz USBCommode seçeneği sürekli 2 (CDC) modunda kalacaktır.

cdc.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
erko38
İletişim:

Mesaj gönderen erko38 »

Turhan bey göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.sorun çözüldü.

“HMI Forum” sayfasına dön