Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
HMI online siulation ile çalışma
- tahaozdamar
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
HMI online siulation ile çalışma
Merhaba
Sistemimde 2 adet c2000 sürücü , 1 adet asda a2 servo motor , 1 adet ss2 plc ve modbus ile haberleşen control tech. m701 sürücü bulunmaktadır.Hmı proğramımda com2 ye delta ları delta ASCII ile rs485 ile haberleştiriyorum.CT yide COM3 de 984 RTU (master) ile haberleştiryorum.Bilgisayar üzerinden online simülation yapıp HMI proğramını çalıştırmak istiyorum.Bağlantılar ve haberleşmeler hakkında yardımcı olmanızı rica ederim.
Sistemimde 2 adet c2000 sürücü , 1 adet asda a2 servo motor , 1 adet ss2 plc ve modbus ile haberleşen control tech. m701 sürücü bulunmaktadır.Hmı proğramımda com2 ye delta ları delta ASCII ile rs485 ile haberleştiriyorum.CT yide COM3 de 984 RTU (master) ile haberleştiryorum.Bilgisayar üzerinden online simülation yapıp HMI proğramını çalıştırmak istiyorum.Bağlantılar ve haberleşmeler hakkında yardımcı olmanızı rica ederim.
- Turhan
- İletişim:
Re: HMI online siulation ile çalışma
Online simulasyon modu HMI panelinizin bulunmadığı yerlerde PC üzerinden kullanabileceğiniz bir özelliktir. Eğer Ethernet portu bir HMI modeline sahipseniz eRemote yazılımı ile HMI ekran görüntünüzü windows yüklü PC ortamına taşıyabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- tahaozdamar
- İletişim:
Turhan bey merhaba
Sistemimde şu an hmı panel yoktur.Hmı panel olmadığı için pc üzerinden çalıştırmak istiyorum.
Sistemimde şu an hmı panel yoktur.Hmı panel olmadığı için pc üzerinden çalıştırmak istiyorum.
- Turhan
- İletişim:
Online simulasyonu test ettiğim son versiyonda Delta olmayan aygıtlar desteklenmemekteydi.
Bunun dışındaki Delta ürünleri için tüm cihazları RS-485 den bağlayıp Online modu aktif edip çalışmayı test edebilirsiniz. Online simulasyon modu aktif olduğunda dönüştürücünüze ait comportu seçmeniz yeterli olacaktır.
Bunun dışındaki Delta ürünleri için tüm cihazları RS-485 den bağlayıp Online modu aktif edip çalışmayı test edebilirsiniz. Online simulasyon modu aktif olduğunda dönüştürücünüze ait comportu seçmeniz yeterli olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- tahaozdamar
- İletişim:
dönüştürücü olarak IFD6500 mı kullanacağız? Hangi uçlarını kullanacağız? Sürücü ve plc deki haberleşme ayarları normal hmı için ayarlanan ayarlar mı olacak?
- Turhan
- İletişim:
Dönüştürücü olarak IFD6500 USB-->RS-485 dönüştürücü kullanabilirsiniz. HMI'de kaç adet comport kullandıysanız PC'nizde o kadar seri port dönüştürücüsüne ihtiaç duyarsınız.
DELTA Electronics Turkey
- Ufuk coskun
- İletişim:
turan bey öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkur ederim scheinder m221 icin delta panel olmadan bilgisayar ekranını hmi gibi kullanıp ethernet portundan nasıl baglanabilirim ilginize şimdiden teşekkürler
- Turhan
- İletişim:
Online Simulasyon modu sadece Delta ürünleri için desteklenmektedir.
DELTA Electronics Turkey