Merhaba,
Sisteminiz daha önce haberleşme yaptığını yazdınız ne farklılık oldu da haberleşmeyi kesti .Servo ile hmı panel arasında ki haberleşme kablolarını kontrol ettiniz mi pinlerin de kırıklık olabilir.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DELTA ASDA-A2 İLE DOP B HABERLEŞME
- Yakup
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: DELTA ASDA-A2 İLE DOP B HABERLEŞME
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- celaltezekici
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: DELTA ASDA-A2 İLE DOP B HABERLEŞME
merhaba .makine baska bir yerden fabrikamiza geldi.aslinda ilk gordugumuz bir makine.sorun cozuldu soyleki ben anlam veremedim ama biz makineyi ilk actigimizda modbus hattindaki dtc ve ac surucuyle haberlesiyor,servo1 ve servo 2 ile habwrlesmiyordu.diger makineden calisma parametreleri alinip arizali.makineye yuklendi.yani operator panelinden degeeler girildi.makine normal cal8smaya basladi.Yakup yazdı: 19 Haz 2025, 17:06 Merhaba,
Sisteminiz daha önce haberleşme yaptığını yazdınız ne farklılık oldu da haberleşmeyi kesti .Servo ile hmı panel arasında ki haberleşme kablolarını kontrol ettiniz mi pinlerin de kırıklık olabilir.
sorun su ki makine uzun sure enerjisiz kalinca o parametreleri sifirlamis.sanirim pil sorunu .
2.anlamadigim servo habelesmesi neden paramwtrelere bagli anlam veremedim.normal panel servo modbus haberlesmesi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.