Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Vfd CP2000 Hk.

Kullanıcı avatarı
ataol52
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Vfd CP2000 Hk.

Mesaj gönderen ataol52 »

5.5 kW CP2000 sürücü ile pompa motorunu kasnak üzerinden çeviren elektrik motorunu kontrol etmeye çalışıyorum. Pompada 40 bar basıncı görebilmem için elektrik motorunun devrini frekans ayarıyla hızlandırmaya çalıştığımda motor frenleme yaparmış gibi kendini zorluyor. O andaki akım değeri de 13.5 A, H değeri de 23 Hz civarında oluyor ve ben bu değerleri geçemiyorum.
06-07 160
07-23 1 (AVR) pasif olarak ayarladım.

Yapmam gereken başka bir ayar var mı?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Vfd CP2000 Hk.

Mesaj gönderen Turhan »

3x380VAC beslemeli 5.5kW'lık CP2000 serisi inverterin maximum sürekli çıkış akımı zaten 13Amper olarak verilmiş. Motor bilgilerini doğru girmenize rağmen sürücü bu yük altında çalışıyor ise motor ve sürücü seçiminizi tekrar gözden geçirmelisiniz.

Motor bilgileri için ise özellikle 01-01:Motor etiket frekansı, 01-02:Motor etiket voltajı değerlerinin doğru girildiğine emin olunuz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“AC Motor Sürücü Forum” sayfasına dön