Merhabalar
Tek bir PLC ile 3 Adet DTC Modülünden MOdbus üzerinden sıcaklık okumak istiyorum. MODWR K2 H3 H1000 D0 K1 Yazdığımda 2.istasyondaki sıcaklığı D1296 dan okuyorum.
Fakat bu satırın altına MODRW K3 H3 H1000 D0 K1 yazdığımda hiç bir sekilde datadan bilgi okuyamıyorum.
3 adet modülün ayrı ayrı okuyacağım program için nasıl bir yol izlemeliyim?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
MODRW Komutu İle Çoklu Okuma Sorunu
- Ercotech_35
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: MODRW Komutu İle Çoklu Okuma Sorunu
Merhaba,
Mesajdaki örnek komut yapısını inceleyebilirmisiniz? Örnekte
M1122: Haberleşmeyi başlat
M1127: Haberleşme başarılı
M1129: Haberleşme time-out süresi sonunda gerçekleşmedi bilgi bitleridir.
.
Mesajdaki örnek komut yapısını inceleyebilirmisiniz? Örnekte
M1122: Haberleşmeyi başlat
M1127: Haberleşme başarılı
M1129: Haberleşme time-out süresi sonunda gerçekleşmedi bilgi bitleridir.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Ercotech_35
- İletişim:
Öncelikle tesekkürler.Programınızın aynısını yükledim D1296 değeri hiç değişmiyor.İlk modüldeki ısı değerinde kalıyor.DTC 2 den hala veri okuyamıyorum
- Ercotech_35
- İletişim:
Sorun Çözüldü Teşekkürler