Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
vfd el w inverter hakkında
- taner74
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
vfd el w inverter hakkında
merhaba .. vfd el w serisi inverterde digital girişleri kullanarak ileri ve geri yönde çalıştırmak istiyorum...potansiyometre yok...başka kullandığım inverterlerde minimum frekans değerini girdiğimde o hızda ileri ve geri çalışıyordu...ama bu inverterde bu parametreyi bulamadım..01.05 parametresini yükseltiyorum ama hata veriyor ve değeri kabul etmiyor...girdiğim parametreler:01.00:50.0 , 01.09:acc time , 01.10:dec time , 02.00:1 , 02.01 1 ,04.19:1 ....benim yapmak istediğm ileri ve geri yönde tek hız dönecek ama ben o hızı istediğim zaman değiştirebileyim.yardımcı olursanız sevinirim
- Yakup
- İletişim:
Re: vfd el w inverter hakkında
Merhaba,
Frekans komut kaynağınızı External terminal AVI analog input kullanıyorsunuz .Eğer avı klemensine 0-10 volt kaynağını bağlamazsanız frekansınız ile oynama yapamazsınız.
02.00>>0 yaparsanız sürücü üzerinde yukarı aşağı tuşları ile frekansınız değiştirebilirsiniz.
Sürücüye parametre listesi olarak bunlarıda girebilirisiniz;
01.00<<max çıkıs frekansı motor etiket değerleri
01.01<<Maksimum Voltaj Frekansı (Fbase) motor etiket değerleri
01.02<<Maksimum Çıkış Voltajı motor etiket değerleri
01.09<< Hızlanma rampası
01.10<<Yavaşlama rampası
07.00<<Motor akım değeri
07.01<< Motorun Yüksüz akım değeri(motor akımı*0.40)
07.04<<Motor tuning yapılacak (1 hareketsiz, 2 hareketli turing)
auto tuning işleminden sonra sürücüye run konumuna getirim tunnig işleminş bitmesini bekleyin.
Frekans komut kaynağınızı External terminal AVI analog input kullanıyorsunuz .Eğer avı klemensine 0-10 volt kaynağını bağlamazsanız frekansınız ile oynama yapamazsınız.
02.00>>0 yaparsanız sürücü üzerinde yukarı aşağı tuşları ile frekansınız değiştirebilirsiniz.
Sürücüye parametre listesi olarak bunlarıda girebilirisiniz;
01.00<<max çıkıs frekansı motor etiket değerleri
01.01<<Maksimum Voltaj Frekansı (Fbase) motor etiket değerleri
01.02<<Maksimum Çıkış Voltajı motor etiket değerleri
01.09<< Hızlanma rampası
01.10<<Yavaşlama rampası
07.00<<Motor akım değeri
07.01<< Motorun Yüksüz akım değeri(motor akımı*0.40)
07.04<<Motor tuning yapılacak (1 hareketsiz, 2 hareketli turing)
auto tuning işleminden sonra sürücüye run konumuna getirim tunnig işleminş bitmesini bekleyin.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- taner74
- İletişim:
teşekkürler...peki 10 volt ile avı yı kısa devre edersem(potans maksimumdaymış gibi) hangi parametre ile oynamalıyım...istediğim hızda dönmesi için...mesela ben 38 hz de çalıştırmak istiyorum
- Yakup
- İletişim:
Değerlerini değiştirebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey