Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
RS485 ile Enerji takibi
- S1500
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
RS485 ile Enerji takibi
Merhabalar, elimde, Delta PLC As228T var, ISPSOFT kullanıyorum. Schneider PM2200 enerji analizöründen, enerji takibi yapmak istiyorum MODRW komutunu kullanıyorum. Schneider PM2200 registerlerini okumaya çalıştığımda, absürt sayılar ile karşılaşıyorum. Düzgün değerler gelmiyor. Çözüm için gerekli olan Sorularınızı yanıtlarım sorun değil. Yardımlarınızı bekliyorum. Hardwear ve Kullandığım blok ürün parametreleri resimlerde var.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: RS485 ile Enerji takibi
Merhaba,
AS Serisi PLC modellerinde haberleşme için komut satırlarını kullanmanıza ihtiyaç yok aslında. HWCofig üzerinden Data Exchange dediğimiz yöntemle de haberleşme yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten ayarları kendinize göre düzenleyip haberleşmeyi deneyebilirmisiniz.
Data Exchange Haberleşme (Seri Port)
AS Serisi PLC modellerinde haberleşme için komut satırlarını kullanmanıza ihtiyaç yok aslında. HWCofig üzerinden Data Exchange dediğimiz yöntemle de haberleşme yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten ayarları kendinize göre düzenleyip haberleşmeyi deneyebilirmisiniz.
Data Exchange Haberleşme (Seri Port)
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey