Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

c2000 surucu agır sartta kullanma

Kullanıcı avatarı
Halilotomasyon
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

c2000 surucu agır sartta kullanma

Mesaj gönderen Halilotomasyon »

merhaba
c2000 90 kw surucu ıle 75 kw eksantrık pres motorunu calıstıracagım
bıldıgınız gıbı eksan trık pres valonu agır bır yuk oldugundan motorun bır ust gucunu sectık.
durmayıda serbest durma yapacagımızdan frenleme dırencı kullanmayı dusunmuyorum
surucuye calısırken stop verıldıgınde tekrar start verıldıgınde hızını bılıp aynı hızdan evam etmesını ıstıyorum
sızlerın yasamıs oldugu teccubelerınıze ıstınaden soruyorum
bu tıp asırı yuk olan bır motoru surucu ıle hangı modda calıstırmalıyım
surucu harekete gectıgınde asırı akım cekecegınden hata vermesını engellemek ıcın hangı parametrelerı artırmalıyım
pres yuke gectıgınde asırı akım dalgalanmasını nasıl onlerım
aynı hızı yakala paremetresı hangısıdır
veye sızlerın ılave edecegı burayıda soyle dıyecegı bır sey varmıdır.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: c2000 surucu agır sartta kullanma

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

- Duruş methodunu serbest duruş olarak seçseniz bile normal çalışma esnasında rejeneratif enerjiden dolayı oluşabilecek OV (Over Voltage) Aşırı voltaj hatalarına karşı frenleme ünitesi ve frenleme direnci kullanmanız gerekebilir.

- Sürücü Kontrol methodunda öncelikli olarak;

00-10: 0 (Hız Modu)
00-11: 0 (VF kontrol methodu)
00-16: 1 (Ağır Yük Modu) kullanmanız önerilir.

- Sürücüye Stop komutu gönderdiğinizde durma hareketi hızlı gerçekleşeceğinden Hız arama gibi bir fonksiyona ihtiyaç duymayacaksınız. Yine de bu özelliğe ait parametreler. 07-09 ve 07-12 olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“AC Motor Sürücü Forum” sayfasına dön