Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DOP107EV ZAMANA GÖRE DATA KAYIT HATASI
- gorkemotomasyon
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DOP107EV ZAMANA GÖRE DATA KAYIT HATASI
Merhabalar DOP107EV modeli ekranda data kayıt tablosu oluşturduk . Tetikleme kaynağınıda timer olarak atadık . Kullanıcı peryodunu D20 atadık . Hmı dan d20 ye 60000 yazdığımızda 1 dakikada bir veri kayıt yapıyor ama 120000 yazdığımızda 2 dakika da yapmıyor 55 sn gibi bir sürede yapıyor. biz 5 saatte bir kayıt yapmasını istiyoruz ama 1 dakikanın üzerindeki zamanlarda olmuyor ?

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: DOP107EV ZAMANA GÖRE DATA KAYIT HATASI
Merhaba,
Elimde şu an için DOP107EV olmadığından DOP107CV serisi HMI ve DOPSoft v4.00.06.75 ile bi test gerçekleştirdim. Data kayıdı için güncelleme saykılını DWORD tabanda 60000ms girdiğimde veri kayıtları hem offline simulasyonda hemde HMI içerisinde her dakika başında bir kayıt alabiliyorum.
Test işlemini gerçekleştirdiğim örnek demo programı da mesaja ekledim.
Elimde şu an için DOP107EV olmadığından DOP107CV serisi HMI ve DOPSoft v4.00.06.75 ile bi test gerçekleştirdim. Data kayıdı için güncelleme saykılını DWORD tabanda 60000ms girdiğimde veri kayıtları hem offline simulasyonda hemde HMI içerisinde her dakika başında bir kayıt alabiliyorum.
Test işlemini gerçekleştirdiğim örnek demo programı da mesaja ekledim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- gorkemotomasyon
- İletişim:
Merhabalar ,
Turhan Bey gönderdiğiniz projeyi inceledim aynı şekilde kendi projemize uyguladık ama aynı hatayı tekrar yaptı. Projeyi ekledim inceleyebilirmisiniz.
Turhan Bey gönderdiğiniz projeyi inceledim aynı şekilde kendi projemize uyguladık ama aynı hatayı tekrar yaptı. Projeyi ekledim inceleyebilirmisiniz.
- Turhan
- İletişim:
HMI'nin açılış makrosu ile $100 adresine 3000 sayısını başlangıçta taşıyıp simulator modunda test ettim. Simulator modunda çalışmasını gözlemleyebilirimisiniz?
DELTA Electronics Turkey