Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DOP-107EV Kayıt sorunu

Kullanıcı avatarı
duralicirik
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DOP-107EV Kayıt sorunu

Mesaj gönderen duralicirik »

Merhabalar,
DOP-107EV operatör panelinde data kaydı almaya çalışıyorum ama,
Başlama Bit'ini R75 yaptım. Kayıt alması gereken zamanda R75 biti on oluyor.
Tetikleme adresini de PLC yaptım.
ekteki resimde ayarları görebilirsiniz.
Tetikleme adresini PLC yapınca kayıt almıyor,
Tetikleme adresini timer yapınca kayıt alıyor ama ard arda 3-4 tane birden kaydediyor. (tetikleme süresi boyunca)
Tetikleme adresini PLC yaptığımızda bir tane kayıt alacak ve her tetikleme geldiğinde tek kayıt alacak şekilde ayarlayamıyor muyuz?
Bunun yanı sıra kayıtları usb diske kaydediyor, ama oldu ki program yükledim önceki aldığı kayıtları ekranda göstermiyor. Yeni kayıt alırsa gösteriyor.Usb diskteki aldığı kayıtları geri okuması gerekmiyor mu?
Resim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son duralicirik tarafından 05 Mar 2020, 10:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DOP-107EV Kayıt sorunu

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Geçmiş Data tablosunun tetikleme kaynağını PLC seçerseniz DOPSoft --> Seçenekler --> Yapılandırma --> Kontrol Bloğu kısmında belirleyeceğiniz Kontrol Word adresinin 0. Bitinin set edilmesi durumunda örnekleme alabilirsiniz.

'Bayrakları Otomatik Resetle' seçeneği aktif ise her kayıt işleminden sonra Kontrol Word adresiniz otomatik sıfırlanacaktır.

Control_Block.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön