Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
HMı Haberlesme Hatası
- apomavi
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
HMı Haberlesme Hatası
Merhaba. Bır projemız var. Projede tum suruculerle haberlesme Dop serısı hmı uzerınden saglanıyor modbus protokolu ıle. ama soyle bır sorun var. makıneye bazı parcalar eklenebılıyor ekstra ve bu ekstra parcaların kendı suruculerı var uzerlerıınde. Ben bunlarla da haberlesmek ıstıyorum ama bu ek parcaları cıkartınca haberlesmeyı de kesıyoruz ve o ıstasyona ulasılamıyor dogal olarak ve bu da hmı da zaman asımı hatasına neden oluyor. Ben bu parca cıkartıldıgında plc uzerınde bır bıtı tetıkleyebılırım. bu bıt ıle bı ıslem yapabılır mıyız hmı da o ıstasyonu yok saymak ıcın haberlesme zaman asımı hatasına dusmesın dıye.
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: HMı Haberlesme Hatası
Merhaba,
STATIONON ve STATIONOFF makro komutları ile HMI üzerinden cihzlara ait haberleşmeyi durdurabilirsiniz. Böylece hatta olmayan cihazlar için HMI hata kodu üetmeyecektir.
STATIONON ve STATIONOFF makro komutları ile HMI üzerinden cihzlara ait haberleşmeyi durdurabilirsiniz. Böylece hatta olmayan cihazlar için HMI hata kodu üetmeyecektir.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.