Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
PC > DopSoft program yükleme hata ( No Response HMİ )
- KsK_Raist
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
PC > DopSoft program yükleme hata ( No Response HMİ )
Elimde bir adet DVP16SP plc ve Delta Dop 07410 modeli HMİ ekran var. Com ucundan pc bağlandığımda D sürücüsü Delta çıkıyor. Ayarları yapmama rağmen '' NO Response From HMİ Hatası '' veriyor. Fotoğrafları koydum. Nerede yanlış yapıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: PC > DopSoft program yükleme hata ( No Response HMİ )
Eğer Windows7 kullanıyorsanız PC'nizde gizli dosyaları göster seçeneği aktif iken bu D adındaki Delta Disk'in içine girin ve buradaki gizli dosyayı silip programı yüklemeyi deneyin. Bu gizli dosya USB'yi PC'ye her bağladığınızda yeniden görüyor olmalısınız.
Eğer Windows10 kullanıyorsanız HMI sistem menüsünden "USBCommode" seçeneğini 2(CDC) seçip sistem menüsünden çıkın ve HMI herhangi bir çalışma sayfasında iken programı yükleyin.
.
Eğer Windows10 kullanıyorsanız HMI sistem menüsünden "USBCommode" seçeneğini 2(CDC) seçip sistem menüsünden çıkın ve HMI herhangi bir çalışma sayfasında iken programı yükleyin.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- KsK_Raist
- İletişim:
DOP ekrana yazılım atarken 2 usb pc bağlayıp atıyorum. Burada bir yanlışlık var mıdır ? Yoksa plc dop bağlantısı yapıp rs485 üzerinden mi yazılım yüklemeliyim ? Bunla ilgili önerebileceğiniz video anlatım ya da kaynak var mıdır ? Plc yazılımını biliyorum ama hiç HMİ ekranda calısmamıstım. Fotoğrafları koydum bir yanlışlık var mıdır görünen ?
- KsK_Raist
- İletişim:
Bu sekılde yaptığımda usb bulunamadı ekranda yazıyor. win 10 ile bağlanıyorum bu arada.Turhan yazdı: 28 Eyl 2020, 10:17 Eğer Windows7 kullanıyorsanız PC'nizde gizli dosyaları göster seçeneği aktif iken bu D adındaki Delta Disk'in içine girin ve buradaki gizli dosyayı silip programı yüklemeyi deneyin. Bu gizli dosya USB'yi PC'ye her bağladığınızda yeniden görüyor olmalısınız.
.
- Turhan
- İletişim:
HMI'a program yüklerken özel bir bağlantı yada dönüştürücüye gerek yok. USB Printer kablosu ile program yükleyebilirsiniz. Bunun için Program Yükle/Çağır yerini USB seçip bir önceki mesajda belirttiğim "USBCommode" ayarını yapmanız yeterli olacaktır.
Driver sorunu yaşarsanız USB Driver'ı aynı pencereden bir kez daha kurup PC'nizin farklı bir USB bağlantı noktasını kullanmalısınız.
.
Driver sorunu yaşarsanız USB Driver'ı aynı pencereden bir kez daha kurup PC'nizin farklı bir USB bağlantı noktasını kullanmalısınız.
.
DELTA Electronics Turkey
- KsK_Raist
- İletişim:
Teşekkür ederim yükleme yapabildim. Şimdi yüklediğim program sadece x1 butonunu bastığımda dop ekranında y0 cıkısının aktif olduğunu görmek isteyeceğim fakat sürekli com 1 station read eror hatası veriyor ?Turhan yazdı: 28 Eyl 2020, 13:10 HMI'a program yüklerken özel bir bağlantı yada dönüştürücüye gerek yok. USB Printer kablosu ile program yükleyebilirsiniz. Bunun için Program Yükle/Çağır yerini USB seçip bir önceki mesajda belirttiğim "USBCommode" ayarını yapmanız yeterli olacaktır.
.