Merhaba , benim sorum
delta dop107 cv hmı ile omron cp1e plc rs232 port üzerinden hmı com 1 üzerinden haberleştirmek istiyorum
kablo şemasına formda arattım hmı /plc başlığı altında ki bölümde omron için cp1e model için olması gereken kablo şemasını bulamadım
9 pin soket baglantı şemasına ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz
diher konu setup menüsünde com 1 (multi) terim tam aklıma gelmedi ayarı disable olarak ayarlanmış baudu rate ve party stop bit plc ile aynı ancak en üsteki ayarlar
nasıl olmalı
buarada com port testi yapabilme (bozuk mu) gibi bir olanak varmı hmı üzerinden
teşekkür ederim
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
omron & hmı bağlantı sorunu
- musak
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: omron & hmı bağlantı sorunu
Merhaba,
Delta HMI Connection Manual başlığından Delta HMI ile farklı bir çok marka PLC'nin haberleşme ayar ve bağlantısına erişebilirsiniz. Omron markası için belirtilen dokümanları incelemenizi öneririm. Eğer dokümanlardan istenilen bilgiye ulaşılamaz ise PLC üreticisinden bağlantı şekli, haberleşme ile ilgili tüm bilgileri edinebilirseniz Delta HMI için yardımcı olmaya çalışabiliriz.
.
Delta HMI Connection Manual başlığından Delta HMI ile farklı bir çok marka PLC'nin haberleşme ayar ve bağlantısına erişebilirsiniz. Omron markası için belirtilen dokümanları incelemenizi öneririm. Eğer dokümanlardan istenilen bilgiye ulaşılamaz ise PLC üreticisinden bağlantı şekli, haberleşme ile ilgili tüm bilgileri edinebilirseniz Delta HMI için yardımcı olmaya çalışabiliriz.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.