Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Plc - 04PT - 06XA - 02 DA Haberleşmesi

Kullanıcı avatarı
kuka92
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Plc - 04PT - 06XA - 02 DA Haberleşmesi

Mesaj gönderen kuka92 »

Merhaba,

Sırasıyla 14SS2- 08SN - 04PT - 06XA - 02DA modüllerini yan yana bağladık. 04PT'den okuma yapabiliyorum fakat ERROR ledi flash yapıyor. 06XA'nın ilk kanalına analog voltaj girişi, ikinci kanalına akım girişi bağladım fakat aşağıda yazdığım programda voltaj ve akım girişlerini okuyamıyorum. Programı sizinle paylaşıyorum. Yardımcı olur musunuz ? Hatamız nerede ?
Deneme.dvp
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
kuka92
İletişim:

Re: Plc - 04PT - 06XA - 02 DA Haberleşmesi

Mesaj gönderen kuka92 »

Uğur Bey, Turhan Bey,

Tekrar bir deneme yaptım. 04-PT'den okuma yapabiliyoru. ERROR ledi yanıp sönüyor sürekli.
06XA'nın ilk kanalından voltaj okuması yapabiliyorum. Fakat ikinci kanalından akım okuyamıyorum. -1 veya -2 değeri gösteriyor. ERROR ledleri yanıp sönüyor.
06XA'nın kanallarını farklı farklı nasıl ayarlayabiliriz ? Tekrardan yazdıgım programı paylaşıyorum.
Deneme.dvp
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Re: Plc - 04PT - 06XA - 02 DA Haberleşmesi

Mesaj gönderen Uğur »

Öncelikle PT modülünde sensör takılmayan boş giriş var ise sensör yok diye error ledi yanıyor olabilir eğerki bağlı kanaldan sıcaklık okuyabiliyorsanız. Bu durumda dikkate almayın.
Analog giriş modülünde akım girişi yaparken akımı V-I körüsüne girmelisiniz. Sadece I girişine girersenşz akım okuyamazsınız.

(2) PLC Analog Modül Uygulamaları
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal

“PLC Forum” sayfasına dön